Om oss

Velkommen til Glutenfrihuset - det glutenfrie bakeriet som er resultatet av en unik kombinasjon av lidenskap og erfaring. Jeg, sammen med min fantastiske mor, har samlet all vår kunnskap og erfaring innenfor bakeri- og konditoribransjen for å skape et spennende nytt kapittel i vår historie - og vi er så glade for å dele det med deg!

Som en familiebedrift er vår filosofi enkel: vi tror på å lage deilige og sunne glutenfrie bakevarer som er like gode som (hvis ikke bedre enn!) vanlige bakevarer. Vår grunnleggende overbevisning er at ingen skal måtte ofre smaken for å leve et glutenfritt liv. Derfor har vi brukt mye tid og krefter på å utvikle oppskrifter som både smaker fantastisk og er bra for kroppen din.

Vi er stolte av å være ledende innenfor glutenfrie bakevarer, og det er takket være den utrolige ekspertisen og erfaringen til min mor i bransjen. Hun har jobbet med noen av de beste bakeriene og konditoriene i landet, og hennes lidenskap og dedikasjon til håndverket er inspirerende. Med hennes kompetanse og min kreativitet har vi satt oss som mål å tilby våre kunder den beste opplevelsen av glutenfri baking.

Vi håper du vil bli med oss på denne spennende reisen, og at du vil nyte våre glutenfrie bakevarer like mye som vi gjør å lage dem. Takk for at du velger Glutenfrihuset.

Våre familieoppskrifter

Alle våre bakervarer basert på familieoppskrifter som har blitt finpusset opp gjennom årene. Vi vet at produktene våre er deilige fordi vi har laget og testet dem alle selv. Hvis du vil vite mer om våre bakervarer, ta gjerne kontakt.